Styresekretær: Slik blir du en bedre styresekretær!

Som styresekretær kan du bidra til å gjøre hverdagen lettere for de som sitter i styret. Du kan hjelpe styremedlemmene å bidra til verdiskapning i bedriften og samtidig redusere deres risiko for utfordringer knyttet til deres styreansvar.

En styresekretær har både makt og påvirkningsmulighet. I denne rollen skal du bidra til å bedre beslutningsgrunnlaget, holde orden i styrepapirene, samt at styret følger opp sine plikter. Hva du legger i rollen og hvordan du utfører den har stor verdi for styret og administrasjonen.

Last ned sjekklisten vår for å se hva du bør være spesielt oppmerksom på som styresekretær.

Sjekkliste: 22 tips for å bli en bedre styresekretær

Registrer deg her for å laste ned sjekkliste.

    Nyhetsbrevet vårt er på engelsk og sendes 2-4 ganger i året. Du kan melde deg av igjen når du måtte ønske.

Les mer om relevante temaer for styresekretærer:

  • Første styreverv? Dette bør du vite
    Det å bli spurt om å ta et styreverv er en tillitserklæring og en ære. Det er imidlertid også verdt å tenke på at det ligger mye ansvar i et styreverv, og at det er flere ting du bør være klar over og tenke grundig gjennom før du takker JA.
  • Effektivt styrearbeid med en styreportal
    Den digitale transformasjonen har vært med på å endre styrearbeid de siste 10 årene, og et effektivt styrearbeid har aldri vært mer viktig. Det å jobbe papirløst har blitt en selvfølge, og viktigheten av å ha enkel tilgjengelighet til alle dokumenter har aldri vært større. En styreportal har blitt et viktig verktøy i profesjonelle styrer, og her får du en rask innføring i hvorfor så mange velger å investere i en.
  • Fem gode grunner til å bli papirløs i styrerommet
    I takt med at styrearbeidet blir mer og mer profesjonalisert, er styreportalen i ferd med å finne sin selvfølgelige plass i styrerommet. I Norge har omtrent 75 prosent av landets børsnoterte selskaper i dag en styreportal, og stadig flere små og mellomstore selskaper oppdager også fordelene med å gå digitalt på styrenivå. Sitter du fortsatt på gjerdet? Her er fem gode grunner til å bytte ut styrepapirene med en styreportal.

Bli kjent med Admincontrol sin styreportal!

Med Admincontrol sin styreportal kan du jobbe effektivt som styresekretær med styredokumentene.  Sjekk ut vår video for å se hvordan styreportalen fungerer.